Van Beek Detailing

Diensten

Premium handwas

Het wassen van een auto klinkt als een simpele job, maar om dit op een veilige en professionele manier uit te voeren, zijn er speciale technieken. Bij Van Beek Detailing bent u van harte welkom voor een premium handwas en kunt u kiezen uit tal van opties! Veelal wordt een premium handwas gecombineerd met interieurreiniging, zodat u met een compleet verzorgde auto weer de weg op kunt!

De premium handwas wordt zo veilig mogelijk uitgevoerd, om zo het maken van krassen (ook bekend als swirls), tegen te gaan. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een 2 emmer methode, om vuil en stof uit te wringen in een losse emmer met water. Daarnaast zal er tijdens het wassen een speciale volgorde worden aangehouden, om zorgvuldig met het lakwerk van de auto om te gaan.

De auto wordt vervolgens afgetopt met een beschermende sealant, waarnaar deze met lucht zal worden gedroogd. Als finishing touch wordt er een banden dressing toegevoegd om het uiterlijk van de auto compleet te maken!

Als u een auto heeft met een keramische coating als bescherming, dan moet deze periodiek diep gereinigd worden. Tijdens deze diepte reiniging, welke wordt aangeraden om per half jaar uit te laten voeren, worden alle vuilstoffen van de beschermlaag verwijderd.

Wij staan altijd open om u advies op maat te geven, zowel voor een bepaalde dienst of als u vragen heeft over technieken of wasproducten! Hiervoor kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken!

Interieur reiniging

Tegenwoordig is er een hoop variatie te vinden in het interieur van een auto! Denk hierbij aan een leder-, stoffen- en/of alcantara bekleding. Ieder interieur heeft hiermee weer een andere aanpak nodig! Voor het reinigen van het interieur hebben wij verschillende mogelijkheden, dus vragen wij u om eerst contact op te nemen met uw vragen of wensen!

Onze tevreden klanten

Is het de investering waard? Dit is wat klanten over ons zeggen.

Justin E
Lees verder
Mijn auto laten behandelen bij Van Beek Detailing. Onwijs vriendelijke gozer met een passie voor auto's en dat is precies wat je zoekt als je je auto wegbrengt. Iemand die weet van aanpakken en geen enkel detail overslaat! Onwijs tevreden met het resultaat ondanks dat ik best een zeikerd kan zijn op het gebied van auto's poetsen. Tot volgend jaar!
Nicola Perugini
Lees verder
Hi Levi, it was a great thing to find someone, far from your home country, who cares about your car as if it were their own, who shares your same passion for the details and the beauty. Dankjewel
Thomas
Lees verder
Onwijs tevreden over Van Beek Detailing, uiterst vriendelijk en gaat zeer professioneel te werk. Ga zeker vaker gebruik maken van zijn service.
Richard S
Lees verder
Onlangs mijn nieuwe auto laten behandelen door Levi, hij is nog mooier als dat hij nieuw werd afgeleverd. Ben erg blij met het resultaat, je hebt er een vaste klant bij. Je auto is echt in goede handen en het contact is zeer prettig met deze jonge professional die zijn werk met passie doet! Een echte aanrader...
Remco V
Lees verder
Levi is een professional als het gaat om detailen van auto's. Neemt zorgvuldig de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. Tot in de kleinste detail wordt de auto onder handen genomen! Of je nou voor een wat simpeler pakket gaat of de full detail, Levi doet het met liefde. Dat zie je terug in zijn werk! Je kunt gerust je auto achterlaten bij deze jongeman!
Vorige
Volgende

Polieren

Heeft u last van dof geworden lakwerk, een hoeveelheid aan krassen en/of swirls, of moet de lak in uitstekende conditie worden gebracht omdat u een beschermlaag wil laten aanbrengen? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om het lakwerk te polieren (ook wel polijsten). De mogelijkheid tot het laten polijsten van het lakwerk bestaat uit drie verschillende stappen, beginnend bij stap 1 t/m stap 3!

Bij een 1 stap polijstbeurt worden lichte oneffenheden en krassen verwijderd. Deze stap verwijderd een kleine laag van het oppervlak waardoor de krassen en oneffenheden worden verwijderd. Bij een 2 stap polijstbeurt worden de middelmatige oneffenheden en krassen verwijderd. Dit proces is bij de klanten het meest populair vanwege het geweldige resultaat!

Is een 2 stap polijstbeurt niet genoeg? Dan kan er gekozen worden voor een 3 stap polijstbeurt! Omdat hierbij het lakwerk zwaar wordt aangepakt, zal hiervoor een uitgebreide inspectie plaatsvinden. Na de inspectie zal er in overleg met u worden besloten om een 2 of 3 stap polijstbeurt uit te voeren.

Nadat het polijsten de oneffenheden en krassen uit het lakwerk heeft verwijderd, is het belangrijk dat het goed beschermd wordt. Na het polijsten wordt de auto beschermd met een wax of een spray sealant! Heeft u liever een keramische coating als bescherming? Dan kan dat natuurlijk ook! Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje ‘coating’.

Coating

Heeft u interesse in een sterkere bescherming dan een wax of spray sealant? Dan kan de auto beschermd worden met een keramische coating! Een keramische coating, ook wel glascoating genoemd, wordt aangebracht als een extra laag op de auto. Deze extra sterke laag zorgt ervoor dat vuil niet aan het lakwerk vast blijft zitten, waardoor het wassen een stuk makkelijker gaat! Daarnaast zorgt de coating voor een diepe glans voor een fantastisch resultaat!

Het coaten van het lakwerk kan evenals het polieren gebeuren in verschillende stappen! Daarnaast is het mogelijk om verschillende onderdelen van de auto te coaten. Denk hierbij aan het glaswerk, de velgen en plastic onderdelen!

Heeft u interesse in het aan laten brengen van een coating? Dan kunt u ons hiervoor contacteren! Daarnaast staan wij altijd open om advies op maat te geven!